The Greatest Guide To su kaçak tespiti

Wiki Article

Bu uygulama hem ev sahibine masraf hem de su kaçağı tespiti yapacak tesisatçıya masraftır. Bu uygulama, tesisatçının daha fazla gayret etmesine ve zaman kaybetmesine neden oluyordu. Bu olumsuzlukların bir de ev sahibi tarafı var.

Evim three katlı tripleks villa. Evimin orta katında 3 oda ve merdiven holünde bir banyo/tuvalet bulunmakta. Havalandırma boşluğu banyo içinde yer almaktadır. Ortadaki odanın tavanında köpük ile takviye mevcut. Yoğun ve uzun süreli yağış olduğunda bu odanın tavanında damlama şeklinde su akışı oluyor. Tavanda ufak delikler açtığımda suyun bu deliklerden tahliye olduğunu gözlemledim. Yukarıda bahsettiğim durum tesisat kaynaklı bir dilemma değildir.

Kombi Çevresini İnceleyin: Eğer kombi altında veya etrafında su birikintisi varsa, bu kombi sızdırdığına işaret edebilir.

Merhaba yapılan işte sorumluluk ve takip istiyorsanız titizlikte sizin için ön planda ise dimensions hizmet verebilmem için sadece aramanız yeterli.

1997 den beri bu meslekteyim kalorifer doğalgaz temiz su pis su mekanik tesisat yerden ısıtma sistemi su kaçağı tesbiti ve tamiri işleri yapmaktayım işimde ehil ve titiz im

Tesisatta su kaçağı varsa su kaçağı tespiti sayaç üzerinde yazdığınız numaralarda değişiklik gözlenmektedir ve kullanılan su miktarında artworkış görünmektedir. Eğer su saatin numaralarında değişiklik olmadıysa duvardaki nemlenmeyi farklı alanlarda aramak gerekir.

Bu derz dolgu özelliğini yitirirse, alt kata su sızması başlar ve alt katın tavanında su akıyor olacaktır. Bu derz dolgu da temizlik ürünlerinin kullanılması ile tahrip olur. Tıkanıklıktan dolayı da zeminde sürekli su birikintisi su kaçak tespiti olacağı için alt kata su sızması çok normaldir.

Su kaçağı nadir de olsa bahsettiğiniz gibi daha üst katlardaki dairelerden veya üst kattaki yan dairelerden de sizin dairenize su akıtabilir.

Bir ev insanın yuvasıdır ve yuvasında oluşan bir sorunu olunca insan rahat hareket edemez bunu biliyorum bende yaşadım bu durumları .

Sonuç olarak tespit sonrası su kaçağı tespit yaptığımız su kaçağı tamiratına two yıl garanti veriyoruz. Servis kaydı açtırmak için bize ulaşabilirsiniz

Bununla birlikte, sıradan bir cihazın kullanılması tek başına kesin sonuçlar vermeyebilir. Su kaçağı tespiti konusunda uzmanlaşmış profesyonel bir ekipten destek almak her zaman daha güvenilir olacaktır.

Kapsamlı bir şekilde araştırma sonucu kaçağı bulup gereken hassasiyet ve özveri ile sorunu su kaçak tespiti tamamen hallettiler.

Ancak o cihazlar alınmadan önce mutlaka yetkili servise gösterilmesi lazım. Ya da Türkiye’de bulunan satış temsilcisine cihazların seri numaraları kontrol ettirilmelidir.

Evde su kaçağı bulma çalışmasında önce dairenizin ana su vanasını kapatıp bir süre beklemelisiniz. Alt katın tavanında akan su damlama şeklindeyse, siz vanayı kapattığınız bu su kesilecektir. Eğer damlama şeklinde değilde rutubet şeklinde yada sararmalar meydana gelmişse, su kaçak tespiti bu kez pis su borularını bir süre kullanmayın.

Report this wiki page